Tjänster och service - Kvalité och kunskap

Vi erbjuder alla våra kunder flertalet tjänster inom omsorg, hemtjänst, hushåll, barn och familj, seniortjänster och tilläggstjänster så att du får tid över. Vi ser till att det utförs med största kvalité och erfarenhet där du som kund och dina behov står i fokus. Du kan läsa mer om våra tjänster nedanför. Klicka på de stora blåa knapparna för att komma vidare till våra individuella sidor för vår tjänster och service.

hemtjänst

Hemtjänst

Har du fått ett biståndsbeslut om hemtjänst? Välj oss som din leverantör av tjänster då vi är en godkänd utförare av hemtjänst i kommunerna Leksand och Rättvik. 

seniortjänster

Seniortjänster

Denna tjänst är utformad för dig som vill ha tid med annat; genomföra sysslor du tidigare klarade själv, men som nu känner du att du vill ha hjälp med.

Barn och familjtjänster

Barn & Familjetjänster

Vi har grupperat här en rad tjänster som berör barn och familj. Vår ambition är att kunna stå till tjänst inom en rad olika områden som du kan tänkas ha behov av stöd.

Hushållsnära tjänster

Hushållsnära tjänster

Vi utformar tjänsterna tillsammans med dig och anpassar oss till just dina egna behov. Enkelt, billigt och ett bra sätt att få extra tid över till annat.