Hemtjänst - Service av högsta kvalité

Som godkänd utförare av hemtjänst förväntas vi utföra vårt uppdrag på minst kvalitetsnivå som kommunens egen hemtjänst. Vi tar inga avgifter av de kunder som väljer oss som utförare av hemtjänst. Och det blir alltså inte dyrare för den enskilde att välja oss. Hos oss kan du förvänta dig hög kvalitativa tjänster. Vi vill värna om äldreomsorgens stora ambitioner om den goda omsorgen. I vårt hemtjänst uppdrag är det kompetens vi som utförare fokuserar på. Det är viktigt för oss att tillämpa rätt metoder och kunskaper om äldreomsorgen i alla dess nivåer. En viktig pelare i vår verksamhet är lyhördhet. Vi lägger stor vikt i hur just du vill ha dina insatser utförda.

Välj ett kontor som passar dig

Du kan välja något av våra kontor genom att klicka på bilden eller på titeln i orange. Du kommer du hitta kontaktinformation samt annan nyttig information om hemtjänst och vård till dig som kund.

När Du väljer Oss som utförare

Genomförandeplan

När du har valt oss upprättar vi tillsammans en genomförandeplan som baseras på hur du vill ha dina insatser utförda. Vi bokar en tid med dig så att vi i lugn och ro kan gå igenom hur vi bäst kan hjälpa dig att få en så bra omsorg som möjligt. Vi tar reda på allt som för dig är viktigt och vi kommer överens om hur och när dina insatser skall bli utförda.

 

 

Lyhördhet och kompetens

En väldigt viktigt pelare hos oss är just lyhördhet tillsammans med kompetens. Vi vill att alla våra kunder ska känna sig säkra och 100% nöjda med sitt val av hemtjänst hos oss. Vi lägger stor vikt vid utförande och ser alltid till att du för den absolut bästa servicen när det kommer till vårt uppdrag.

Skulle något inte kännas helt rätt så får ni jätte gärna kontakta oss och berätta det så ser vi till att det blir bra. Kom ihåg att vi tar aldrig några avgifter när du väljer oss som utförare av jobbet och det kommer aldrig bli dyrare än om du skulle beställa det av kommunen.